Individuele coaching voor volwassenen

Coaching voor volwassenen

Je hebt het druk met werk, kinderen, hobby’s, sport, vrienden … Je hebt het gevoel dat je alle ‘ballen’ hoog moet houden en dat lukt je niet altijd. Het is lastig om ‘nee’ te zeggen en je grenzen te bewaken en aan te geven. Met als resultaat dat je de hele dag rondrent om aan de wensen van anderen te voldoen, terwijl je eigen behoeften steeds verder naar de achtergrond verdwijnen. Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Disbalans tussen werk en privé, stressklachten en burn-out komen veel voor.

Coaching-voor-volwassenen-coachen-paardencoaching-paarden

Samen met de paarden gaan we op zoek naar de patronen en overtuigingen in je leven waardoor je in deze situatie bent gekomen. Het paard reageert op jouw gevoelens en gedrag. In het contact met de paarden zullen deze patronen en overtuigingen zichtbaar worden. We gaan onderzoeken wat ze je ‘opleveren’ en wat ze je ‘kosten’. Deze patronen/overtuigingen kunnen voortkomen uit overbelasting, dingen die je meegemaakt hebt in je jeugd, trauma’s, scheiding, verlies van een dierbare, een te lange tijd blootgesteld staan aan stress, ontevredenheid over je werk/privéleven. Ze hebben je geholpen om te overleven, maar zijn nu niet meer helpend. Deze patronen kun je doorbreken en de overtuigingen die niet meer helpend zijn veranderen naar helpende overtuigingen.

Balans vinden

Hoe zou het zijn als je de balans hebt gevonden waar je al die tijd naar op zoek bent? Dat je je grenzen aan kunt geven? Geen constante stress meer hebt? Dat je het vertrouwen in jezelf en het plezier in je leven terug vindt? Hoe zou dat zijn? Wat zou je willen doen als je in je kracht staat, de regie over je eigen leven in handen hebt en de hele wereld aan je voeten ligt? Dan gaan er mooie dingen gebeuren!

Investeer in jezelf, gun jezelf dit, want jij bent het waard!

Neem contact op met Annemiek om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen wat de coaching met paarden voor jou kan betekenen.

Voor-volwassenen-coaching-met-paarden-in-Wemeldinge-in-Zeeland