Individuele coaching voor tieners

Coaching voor tieners

De tienerjaren zijn een spannende en uitdagende periode vol veranderingen. Als tiener ervaar je een groei in zelfstandigheid, je ontdekt je eigen normen en waarden en je sociale leven ondergaat veranderingen. Verandering van school, vrienden, stage lopen… Tegelijkertijd groeien ook je vragen: wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik bereiken?
Daarnaast leef je in een maatschappij waarin veel van je wordt gevraagd: je moet op school presteren, aan je toekomst werken, een bijbaantje hebben om je eigen geld te verdienen, je Instagram account up-to-date houden, je niet gek laten maken door de ogenschijnlijke perfecte Instagramaccounts van anderen… Dat is best hard werken!
Het is daarom niet zo gek dat je in deze fase van je leven even vastloopt en/of wat hulp kan gebruiken. Ons coachingstraject kan tijdens deze ontwikkeling helpen.

 

 

Coachpraktij-Schouten-Zeeland-voor-tieners-coaching-met-paarden-vastlopen-in-het-leven

“Tijdens de coaching zijn we buiten en is er veel ruimte. Soms krijg ik de opdracht om situaties na te bouwen in de paddock bij het paard. Dit helpt mij om de situatie te visualiseren en beter te begrijpen.”

Talenten ontdekken

Paarden oordelen niet en accepteren ons precies zoals we zijn. Ze nodigen je op een vriendelijke en eerlijke manier uit naar jezelf te kijken. Ze helpen in het overwinnen van uitdagingen, maken jou sterker, meer bewust van jezelf en helpen je jouw talenten te ontdekken. De paarden leren je om (weer) volledig in je kracht te komen staan. Ze helpen je om de beste versie van jezelf te worden. 

voor-tieners-coaching-paardencoaching-tieners-pubers-vastlopen-in-het-leven-coachen-paarden-Wemeldinge-coachpraktijk-Schouten