Individuele coaching voor tieners

Coaching voor tieners

De tienerleeftijd is een leuke en uitdagende leeftijd. In je ontwikkeling naar een volwassen persoon verandert er veel in jezelf en in je omgeving: je wereld wordt groter (andere school/vrienden/stage), je gaat je eigen normen en waarden ontdekken, je wordt zelfstandiger, je sociale leven verandert en je lichaam verandert voortdurend. Tieners zitten in een fase waarin alles anders wordt.

Er komen vragen in je op zoals: wie ben ik, wat vind ik leuk, wat is mijn doel in het leven?

Daarnaast leef je in een maatschappij die veel van je vraagt, je moet op school presteren, aan je toekomst werken, een bijbaantje hebben om je eigen geld te verdienen, je Instagram account up-to-date houden, je niet gek laten maken door de ogenschijnlijke perfecte Instagramaccounts van anderen … dat is best hard werken!

Coachpraktij-Schouten-Zeeland-voor-tieners-coaching-met-paarden-vastlopen-in-het-leven

Het is daarom niet zo gek dat je in deze fase van je leven even vastloopt en/of wat hulp kan gebruiken. Het paard kan tijdens deze ontwikkeling helpen.

Talenten ontdekken

Paarden oordelen niet en accepteren ons precies zoals we zijn. Ze nodigen je op een vriendelijke en eerlijke manier uit naar jezelf te kijken. Ze helpen in het overwinnen van uitdagingen, maken jou sterker, meer bewust van jezelf en helpen je jouw talenten te ontdekken. De paarden leren je om (weer) volledig in je kracht te komen staan. Ze helpen je om de beste versie van jezelf te worden. 

voor-tieners-coaching-paardencoaching-tieners-pubers-vastlopen-in-het-leven-coachen-paarden-Wemeldinge-coachpraktijk-Schouten